Извозване на разнородни отпадъци, какви са ползите и как да планираме

Общо почистване, смяна на мебели или основен ремонт са процеси, след които в къщата се натрупва голямо количество твърди отпадъци. Няма да можете да ги изхвърлите сами, защото не могат да се съхраняват в контейнери, поради заплаха от глоба. Фирма „чистачи.соm“ може да организира извозване на разнородни отпадъци и или да достави боклука до сметището или до пункт за рециклиране.

Преди напускане на обекта уточняват обема на материалите и техния състав. Това дава възможност да се планира работата, да се предвидят сроковете и да се подготви необходимото оборудване. След това:

В уговореното време пристига екип товарачи не обект.

Ако е необходимо, те сортират боклука и го опаковат в здрави торби.

Опакованите отпадъци и едрогабаритните предмети се спускат от апартамента – с асансьор или стълби.

Работниците товарят боклук върху камион за по-нататъшно извозване за съхранение/оползотворяване/рециклиране.

Често изхвърлянето на боклука от апартамент се усложнява от самото местоположение на къщата. В райони с исторически сгради достъпът на едрогабаритни камиони до някои къщи е затруднен – затова в затруднено положение се оказват собствениците на имоти, от които се налага извозване на строителни или едрогабаритни отпадъци. И така, наемайки фирма, такава трябва да разполага с богат автомобилен парк, включително леки камиони, дори и с малка ширина на прохода, удобни и адаптивни за товарене.

Какви са предимствата от наемането на камиони от фирма

Извозването на боклук от апартаменти в големите градове, като столицата е евтино и в същото време бързо – ще бъде осигурено от специалистите на фирмата. Работи се, както в града, така и в предградията, а наличието на няколко екипа товарачи позволява бързо да се справят, дори с големи обеми строителни отпадъци.

Освен това:

Разполагат с няколко камиона с различна вместимост. Леките камиони се използват за транспортиране на малки количества материали и достигане до труднодостъпни места. За изхвърляне на едрогабаритни предмети или голямо количество твърди отпадъци използват тежкотоварни автомобили.

В работата трябва да участват опитни товарачи без лоши навици. Качеството на работата на екипите е строго контролирано, поради което са изключени престои, конфликти със съседи или повреда на декорацията на помещенията (самите апартаменти или входове).

Всички работи по товарене, извозване на разнородни отпадъци и по-нататъшно изхвърляне на боклука трябва да се извършват в съответствие с действащото законодателство.

Екипите с хамали бързо ще разчистят апартамента от боклуци, строителни материали или стари мебели. Това ще отнеме малко време, а достъпните цени за изхвърляне на боклук от апартаменти или други жилищни помещения ще направят възможно намаляването на разходите за ремонт или преустройство.

Повече вижте на адрес: https://www.xn--80apb8af1ae.com/%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BE%D1%82%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D1%86%D0%B8-%D0%B6%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%89%D0%B5.

Scroll to Top