Как да разберете, дали вашата навигация за кола е оригинална или след изтегляне

В момента автомобилното навигационно оборудване на Китай може да бъде разделено на две категории, едната е фабрично инсталирана, другата е със закъсняла модификация и зареждане. Клиентите могат да ги разграничат от навигационни карти, цени, актуализации на карти и следпродажбено обслужване.

Как да разпознаем оригинални приложения в навигация за кола?

Навигационна карта: Ако предпочитате да използвате високотехнологични карти, може да избирате моделите с гъвкава софтуерна конфигурация. Такава ще най-голямото предимство на вашата навигация за кола.

Проблем с говора: Проблеми като липсата на интерфейс на конкретен език са проблематични, в някои ситуации. Това е още един момент, на който следва да се обърне внимание при подбора на правилна навигация.

Цена: Автомобилна навигационна система може да варира в зависимост от екстрите, които има.

Актуализация на карти: Повечето оригинални GPS са компактдискове. Актуализацията им е лесна.

Следпродажбено обслужване: Гаранционният срок често включва покритие само при редовно актуализиране на картите.

Как да избера навигация за кола

Как да изберем, когато има много функции: Сега GPS навигационните продукти имат различни предимства, но в крайна сметка това не е нищо друго, освен видео, аудио, забавление, 4G, навигация и т.н.

Когато купувате устройство с много функции, най-важно да разгледате неговата навигационната дейност, точност на навигация и удобният за потребителя дизайн. Това са и най-важните фактори.

Източник: bgauto.eu

Scroll to Top