Спортна екипировка или що е то суитшърт за жени

Пролетта тепърва предстои, а какви са модните тенденции, предлагаме ви да научите сега и да се гмурнете заедно с нас в необятния свят на спортни стоки. Информацията ни е предоставена с любезното съдействие на Maratonki.info.

Какво да носите със суитшър

суитшърти

Има маркови суитшърти за жени, както и за суитшърти за мъжете. Това се появява на най-добрите световни модни подиуми, но и дори да не е така, сами сме се убедили, през годините, че суитшъртът заема едно важно, стратегическо място в света на спортните дрехи.

  • Моделите суитшърти, буквално завладяха всички модификации от тийнейджъри до холивудски звезди. Така се превърнаха в един от видовете дрехи за всеки ден и не само, който вече може да декларира своите класически модели.
  • Суитшърти с щампа – това е може би най-успешният суитшърт с щампа представени навремето от френската модна къща Givenchy. Той заема петата позиция в хит парада и продължават да пленява и млади и по-възрастни.
  • Суитшърти с лозунги. „Марковите” пуловери все още са в тенденция. Желанието на изтъкнатите къщи да се доближат до улицата е оценено и модни марки от Ballinciaga Harlem, For The Homies, Céline и дори Dior се превърнали в милиони суитшърти по целия свят.

суитшърти

  • Модели с 3D картинки и ярките суитшърти „на живо“ – те са особено популярни в предстоящия сезон. Плодови, геометрични, нарисувани, всички триизмерни изображения непременно преливат с цветове.
  • Класически спортен суитшърт – повечето почитателки на модата почитат класиката, включително историята на спортния пуловер. Втората позиция, наред с футболните суитшърти, си поделят моделите в студентски стил.
  • Суитшърт с цветя – суитшърт на цветя се превърна в лидер и хит парада на пролетните тенденции. Моделът, представен от Chanel на седмицата на модата пролет-лято 2015 в Ню Йорк, стана виден представител.

Какво да носите със суитшърт?

суитшърти

 

Уникалността на този тип спортни стоки се крие във факта, че може да се носи с почти всяко облекло. Добре подбран модел с принт или суишъртът ще изглежда страхотно, както с универсални дънки, така и с кожена или флорална пола като Chanel. През пролетта е особено удобно да го носите под стилна дреха, с клин или кожено яке. Така винаги можете да свалите връхните си дрехи и да се чувствате комфортно под измамното пролетно слънце, без риск да настинете, през деня. Суишъртът е отлично модерно решение за всеки гардероб на всяка модерна жена.

Scroll to Top