Раници за момичета – ударният аксесоар в лятото 2018 г

Доскоро раниците се носеха само за пешеходен туризъм или за училище. От няколко години насам и тази пролет направиха „ротационна революция“. Те се носят, както от бляскави красавици, така и обикновени момичета. Дори офис дрес кодът се влюби в удобни, практичен стил на дамските раници.

Какви са раниците?

Раници са туристически, дамски и детски. Днес може да намерите много от тези аксесоари за чанти и портмонета. Те се различават по материал, цвят и форма. Лятната версия на чантата за рамене е тънка, лека и в ярки цветове. Може да се спрете и на плетени модели. Може да се носите с деним шорти, пола или рокля. Перфектно хармонизира с маратонки или шапки. В студения сезон е по-добре да избирате кожените раници. В края на краищата, поради времето, тъканта може да се намокри. Телефонът и другите лични артикули ще пострадат.

Как да изберем раничка?

  • Очарователните красавици предпочитат ярки торбички на раменете си. Те често са украсени с шал, брошка, обемисти значки.
  • Момичетата с творчески професии трябва да обърнат внимание не само на красотата на раницата, но и на нейната сила и простор. Така че да могат да поместят лаптоп и да отидат да работят в любимо кафене или сред природата.
  • Пътуващите момичета също трябва да мислят за пространство. Желателно е в раницата да има много джобове, външни и вътрешни.
  • Момичетата спортисти могат да избират спортни модели раници. С тях ще бъде удобно да отидете на тренировка, до басейна или да отидете на състезание.
  • Жените работещи в офиси, трябва да обърнат внимание на раници-трансформатори. Те лесно се превръщат в чанта и се комбинират с всеки бизнес костюм.

Не забравяйте, че дамската раница е не само стилна, но и много удобна. Ръцете ви винаги ще бъдат свободни, а важни неща в нея!

Scroll to Top