Кой инвестира по-добре в недвижими имоти – мъже или жени

От особеностите на поведението на мъже и жени в сделки с недвижими имоти, може да има значение и самата инвестиция. За инвестициите в недвижими имоти можем да се обърнем към най-добрите агенции.

За това кой инвестира по-добре – мъже или жени нека научим сега:

Жените купуват недвижими имоти, без да бързат, мъжете, за разлика от тях по-бързо.

„Като правило, мъжете са склонни бързо да намерят подходящ апартамент и бързо да сключат договор. Жените напротив, търсят и купуват недвижими имоти, без бързане и след внимателно изучаване на всички необходими документи.

Апартаментът за ремонт не е за жени!

Мъжете по се интересуват от общото състояние на къщата, входа, ремонта и качеството на довършителни работи в апартамента. Жените непременно обръщат внимание на горните точки и веднага изчисляват размера на предложените ремонт (довършителни), разходи за жилища с разходите за подобни ремонти. Като правило жените са по-предпазливи и внимателни, когато купуват жилище, докато за мъжът нуждата от ремонт не е никакво опасение. Дори обратното примамливата цена на имота го подтиква към подобна сделка.

Така когато става дума за покупка на луксозни имоти и мъжете и жените са еднакво склонни да инвестират. Голямото предимство на този тип имущество е, че не се налагат скъпи ремонти, а разположението е повече от благоприятно.

Мъжете са склонни да вярват в „честна дума“, жените държат на документалната час от сделката.

След сделката продавачът може да заяви, че няма ще се откаже от сделката. Процесът на прекратяване правото на жилище на бившия собственик отнема повече от една година. Жените в такива случаи предпочита да настояват, че към момента на подписване на договора в апартамента. Друг пример е, когато скъпи разходи отказват купувача. Когато тези формалности са уточнени, никоя от страните няма да остане неудовлетворена.

Знаейки тези детайли, може лесно да потърсите агенция за недвижими имоти. С такава няма как някои въпрос да остане недоуточнен, пропуснат или забавен.

Scroll to Top