Стил хипи в дрехите за момичета и жени

Стилът на хипита – харесва ли ви да изглеждате оригинални, излизайки от тълпата, използвайки изключителни образи и стилове в дрехите? Почитателите на хип-хоп и любовта към свободата са подготвили много нови модели за тази година.

хипи стил

В облеклото хипи е стил за момичета. То доминира в свободен силует, естествени материи и разнообразна палитра от ярки цветове. В този комплект се обединяват трикотажни елементи с елементи от гардероба. Има го в материи от памук, коприна или кожа. Моделите и орнаменти присъстват в етнически мотиви, които се допълват от национални символи и орнаменти, изработени от благородни метали и ръчно изработени бижута.

Ако не сте имали време да си купи нов костюм за зимния сезон, да вземете стилни дрехи от колекциите или просто да се запознае с модерният стил хипи, на Вашето внимание най-модните къщи представят:

хипи

Рокли в стила хипита

Рокли в стила на хипитата са представени в голямо разнообразие. Много дизайнери привличат вниманието именно с тези модели с техните свободни и удобни форми, които не ограничават движението. Изборът на рокля може да бъде дълъг или къс модел.

За лятната топлина, удобни модели са роклите туники, трапецовидни модели и форма, асиметрични рокли. Всички те допълват с изключителна красота.

хипита

За много модели са характерни етническите ноти. Това са специални рисунки, цветове, материали. Например, в колекцията на рокли Лолита има примамливи модели и характерни националните символи.

Панталони в стил хипи

Когато създавате ансамбли в стила на хипита, използвайте панталони и къси панталони. Тук дизайнерите наблягат на традиционните за този стил панталони и други по-модерни модели. При такива комплекти се използват модели от кожа, деним или памук, широчината на панталоните варира от тесен до широк. Панталоните се комбинират с тениски, жилетки и шапки, светли обувки, колани и различни орнаменти.

Трикотажните артикули се използват широко в хипи стила. Това е друга характеристика на хипитата. Дизайнерите подготвят изцяло трикотажни рокли и поли за момичета, както и отделни части и аксесоари. Сред любимите декоративни елементи в дрехи в хипи-стил са ресничките, които украсяват не само рокли, но и поли, панталони, колани, чанти, обувки и орнаменти.

стил хипи

Бански стил Хип-Хоп

Тези бански са изпълнени в ярки цветове, често украсени с национални символи или етнически модели. Те също така са допълнени с различни аксесоари. Стилът хипи в дрехите е много разнообразен. Той е женствен, романтичен и умерено агресивен, но в същото време нежен. В този стил елементи от различни посоки се преплитат, но той не губи своята индивидуалност и яркост.

Scroll to Top