Как да нося кожени панталони

Коженият панталони са приемани за част от рокерското облекло от някои, а за други са модна дреха, която има своите прилив и отливи.

Истината е, че ако обичате да носите кожен панталон, трябва да имате перфектно тяло, защото този материал издайнически може да представи на показ, някои от несъвършенствата на дупе и бедра. Затова изберете подходящия модел: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/еластичен-панталон-с-басти-и-колан-rumena.

За да изберете подходящите опции, трябва да знаете основните форми на кожени панталони, които обикновено могат да бъдат разделени на три категории:

  1. Прави модели – те по някакъв начин не повтарят формите на класически прав панталон и повечето жени ги предпочитат често;
  2. Видовете кожени панталони, които имат формата по краката и се вписват като впити дънки, акцентират на всеки един ред и детайлите на краката;
  3. Изрязани панталони, които формират всяка извивка от тялото, наподобяващи бричове.

Разнообразието от кожени панталони варира, както във форма и цвят, така и в стил, от класически до модерни. Когато облечете кожени панталони, трябва да обърнете внимание и на случая и на ефекта, който планирате да получите. Колкото и да са модерни: http://mravki.com/2017/09/18/кожени-панталони-все-така-модерни.

Кой може да носи кожени панталони и кой не може

Това е следващият важен въпрос, който бихме искали да обсъдим, когато говорим за основните особености на кожените панталони. Така че, ако искаме да посочим основните детайли, които могат да се превърнат в пречка за пътуването да носят красиви кожени панталони, можем да говорим за следния списък с опции:

  1. Повечето теглото в областта на бедрата

Трябва наистина да имате предвид, че кожените панталони не са като останалите панталони, които носите. За разлика от другите видове, кожените не прикриват несъвършенството на вашата фигура, а подчертават още повече.

  1. Широки хълбоци

Когато става въпрос за носене на кожени панталони, може да играете само с обем. Слабите панталони са особено значим тип панталони, които бихме искали да отбележим в този случай. Така че правите типове са най-малко, най-препоръчителни опции. Кожените панталони не са предпочитани, тъй като те правят фигурата по-тежка и визуално ще съкращават краката.

  1. Къси крака

В този случай всичко е съвсем ясно и лесно. Това, което не трябва да правите е да носите изрязани опции. И ако сте видели един много привлекателен и интересен тип изрязани кожени панталони, просто не можете да носите, тогава трябва да ги съчетаете с дантели с високи токчета, които имат сянката на панталоните. Модел кожени панталони с дизайн висока талия са проектирани с талията, разположена на бедрата, най-вероятно ще направят краката по-къси и да добавят още някои недостатъци към това. Например, ако имате тесни бедра, панталоните може да се изплъзнат и да покажат бельото. Ето защо повечето дами предпочитат да носят блузи и други удължени дрехи с такива панталони, за да прикрият талията.

Разберете и за: http://8475.eu/2017/09/15/как-да-създадем-универсален-основен-м.

Scroll to Top