Уроци по стил – аксесоарите имат предимство

За всяко момиче и жена е много важно да изглежда красива и стилна, защото иска да улови всички погледи на възхищение.

Да не забравяме и за различните аксесоари, които могат да бъдат от полза, за да украсят образа на желаната жена. За целта нека надникнем зад представата само за една модна огърлица. Ето и: http://fashioncolors.eu/online-moda/damska-moda/5-супер-комбинации-на-дрехи-с-дънки.

Дамска чанта

Много жени се чудят как правилно да изберат своята дамска чанта. Важно е да се обърне внимание преди всичко на цвета. Не забравяйте, че чантата и палтото по никакъв начин не трябва да се сливат, но в същото време и не е необходимо да се избере една много ярка чанта, която ще се откроява от всичко останало в тоалета.

Значение има и материала, от който са направена чантата. Той трябва да се съчетава добре със сезона, както и с ценителите на стила.

Чорапогащи

Не е задължително да се ограничавате с чорапогащи само в телесни или черни цветове, стига повода за носенето им да е различен от офис облеклото.

Не, че такива не изглеждат много хубаво, но чорапогащи в жълт, комбинация от лилаво, светло зелено и кафяво не са удачен избор за офис стил. Пъстрата гама запазете за разходка, шопинг, парти.

Ако се придържате към основните правила за стил, винаги ще имате самочувствие в собствения избор на образ. И помнете, аксесоарите не са за пренебрегване!

Scroll to Top