Каква чанта да изберем – кожа или изкуствена кожа

За всяка жена е необходим атрактивен аксесоар. Чантата е идеална в това отношение. Дамската мода предлага огромно разнообразие в различни вариации. Въпреки това, всяка жена знае, че най-подходящи и практични са кожените чанти.

Престижни световни марки са готови да предоставят голямо разнообразие от дамски кожени чанти. Тези висококачествен и стилни модели от сватово известни дизайнери на чанти като Louis Vuitton, Hermes, Fendi, Armani, Prada,Furla, Chanel, Gucci, Bottega Veneta Tote, Tod`s и много други са с водеща позиция сред маркови аксесоари. Те представляват една загадка за всяка жена, отправила се в търсене. Един от най-популярните и интересни модели са днешните кожени чанти Zoe.bg, които се различават по качество и удобство.

За съжаление, не всяка жена има възможност да си купува скъпи маркови чанта, а аксесоарите трябва да присъстват в гардероба.

В търсене на кожен модел, жените често се сблъскват с опциите на изкуствена кожа и поради това не знаят:

– как се разграничава реално изкуствената кожа?

– какви са предимствата и недостатъците на всеки материал?

Съвременните технологии позволяват да се създадат невероятни възможности. Модели изработени от имитация на кожа, която на пръв поглед не се различава от естествената кожа.

Признаците на естествена кожа са:

Чантата изработена от естествена кожа е подобна на велур. За да разберете типа й, докоснете чантата, ако кожата й е топла, то това определя и високата цена.

Чанти от изкуствена кожа могат да се определят, ако:

Когато поставите ръка върху модела и не почувствате топлината след няколко секунди. От нея лъха неприятна специфична миризма, а обратната страна на материала има плат, кожата се разтяга и не притежава еластичност. Всичко това обяснява ниската й цена.

Предимства и недостатъци на чанти, изработени от естествена и изкуствена кожа.

Известно е, че естествените модели са с високо качество, устойчиви, не губят първоначалния си вид. Единственият недостатък на тези дамски аксесоари е във високата цена!

Чантите от изкуствена кожа са краткотрайни, нетрайни към замръзване, бързо губят своята визуална привлекателност и дълготрайност. Предимството на тези модели е само в ниската цена.

Чанти от естествена кожа са идеалният избор за всяка жена. Онлайн магазин за кожени чанти Zoe.bg, предлага отлични модели. Тук ще откриете над 500 модела италиански чанти, изработени от естествена кожа. Може да поръчате, да избирате, както и да уточнявате срок на доставка, за да бъдете всеки ден неотразими.

Scroll to Top