Защо е важен курсът по управление на автомобил

Един път заели мястото на седалката зад волана, първата и цялостна грижа трябва да е отговорността, която носите.

Обучението по управление на автомобил е особен вид трудов процес. В него основната дейност е практическа. Преди обаче да пристъпим към каквато и да е било практическа задача, трябва да знаем как, какво и защо трябва да извършим. Посетете онлайн магазина за авточасти:

За да се научите правилно да шофирате е добре да знаете, че това се постига, чрез теоретична подготовка по техника на управлението, допълнителни познания по устройството, които може да видите и тук: http://mravki.com/2017/04/25/%D1%82%D0%BE%D0%BF-%D0%BD%D0%B5%D1%89%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%BE-%D0%B2%D1%81%D0%B5%D0%BA%D0%B8-%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%87-%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B1%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B0. Така ще получите осмислено запаметяване на всичко необходимо за практиката и шофирането на личния ви автомобил.

За следващата задача насочете се към някои действия – не бързайте никога. Важно е всяко действие да бъде отмерено правилно, точно и съобразно необходимата последователност, макар и да протича забавно. Това се постига, чрез отпускане на мускулите на цялото тяло и съсредоточаване на мисълта над действията. Вниманието на водача не бива да се отвлича от безопасността на шофиране. Липсата на координация в началото на упражненията може да обезпокоява, но постепенно това намалява. Допуснатите грешки не трябва да бъдат депресиращи. Трябва да се внимава и да не се допускат лоши навици, защото те остават за цял живот. Дори с най-малките трябва да се внимава, но и не бива да разсейват учащия, до степен, че да започне да мисли само за тях. Така всяка следваща може да се окаже все по-коварна. Това са грешки на растежа и представляват закономерно явление. Тук пък има всичко за домакинството: Мултимедия за кола с цифрова телевизия.

 

Scroll to Top