Как да се чистят столове

Ако искате да създадете не само уют и хармония във вашата кухня или трапезария, но и класна актуализация. Вижте този стол модел K 501 и едва тогава да продължим да говорим по плана за почитване.

Столове от метал и кожа мигновено са ъпгрейднати на външния вид във всяка стая. Тъй като има толкова много различни видове столчета, трябва да бъдете внимателни, когато дойде време да ги почистите. Някои столчета стават чисти само с вода и сапун, докато други материали изискват специален вид почистване. Уверете се, че знаете какъв вид използвате за вашите столчета, преди да ги почистите.

Почистване на столове

Кожени бар столове – лесно се поддържа кожата. Никога не използвайте направо вода за почистване на кожен бар стол, защото водата ще съсипе коженият плат. Вместо това, използвайте нежна гърба и спазвайте условията на производителя. Така ще съхраните вашите кожени бар столове много години и те ще продължат да изглежда невероятно във вашата трапезария.

Дървени бар столове. Също като всяка сегментна дървена мебел, дървените бар столове са сравнително лесни да се поддържат чисти. За да отстраните лепкави петна, просто използвайте някои мек сапун, топла вода и мека кърпа, за да ги избършете.

Пластмасови столове – са най-лесните за поддържане и не изискват много грижи. Повечето петна бързо ще се измият с топла вода и мек сапун. Избягвайте да използвате телена четка или друг материал с неръждаема стомана, когато почистване на пластмасови столове. Металът може да причини драскотини и вдлъбнатини в меката пластмаса. Използвайте мека кърпа, за почистване и изсушаване.

Метални бар столове – са по-здрави, отколкото другите видове, което означава, че могат да издържат на по-строг процес по почистване. Вода и мек сапун ще се погрижат идеално, а ако по метала има ръждясали места, просто остържете внимателно с пясък или фина шкурка и пребоядисайте. Вашите бар мебели ще изглежда като нови.

Тапицирани бар столове – мекият материал позволява бързо накисване срещу петна, така че не забравяйте да третирате всяка точка възможно най-скоро. Опитайте с предварителна обработка на място. С помощта на смес от вода и прах за пране, накиснете, оставете да престои така известно време, след, което изплакнете. Оставете бар столовете, както и други тапицирани мебели за трапезария да изсъхнат напълно, преди да ги използвате отново. Вие не може да се объркате в това отношение.

Scroll to Top