Как да превърнем новия дом в място за партита

Ви сте млада и енергична личност, която обича да е център на компанията!  Вече сте и новодомец! Разполагате със собствен терен, където да организирате партита и купонът да тече непрестанно!

Ето как бързо и лесно да превърнете новото си жилище в място за луди партита.

Първо почистете всички стари мебели, които не отговарят на вашия стил. Наемете фирма, която предлага транспортни услуги и оставете тя да свърши тази досадна работа. Новият ви дом ще посреща доста хора, нека има свободно пространство.

Изберете качествена изолация на стените и таваните си. По този начин не само ще задържите топлината в своя дом, но и няма да притеснявате съседите си с излишен шум.

Изберете малко и функционални мебели. Освен задължителните спалня и баня, вие ще имате нужда от голяма гостна и кухня. Необходима ви е стабилна маса и диван или столове, на които може да се разположи цялата тайфа. Помощните шкафове са задължителни.

Всички стари и обемни мебели от вашата кухня са излишни. Наемете хора, които да изхвърлят старите ви електроуреди и обзаведете с вградена фурна и няколко котлона. Нека плотовете са големи и свободни, за да може да правите коктейли и подготвяте леки хапки и непретенциозни вечери върху тях.

Осигурете голям хладилник с камера, който да побере завидно количество питиета. Заредете камерата с много лед.

Помислете за бар със столове тип „щъркел“, който ще бъде особено подходящо място за малки шотове. Над бара поставете осветителни тела „лунички“, които ще допринесат за уникалната атмосфера. Нека осветлението, като цяло да бъде качествено и да създава възможност за приглушаване на светлината.

Добра уредба, а защо не и система за домашно караоке са задължителен елемент за вашия парти дом. Подсигурете разнообразие от музикални стилове и изпълнители.

Когато сте готови за вашето „Welcome – парти“ организирайте тайфата и нека купонът започне. Забавлявайте са искрено и щуро в собствения си дом.

А ако прекалите и на сутринта не може да познаете гостната си, не си губете времето в изхвърляне на отпадъци. Винаги може да извикате фирма за почистване на жилища, която да върне предишния ред и уют в новия ви дом.

Scroll to Top