Как да подредим цветя, според ФЪН ШУЙ

Има множество видове цветя. Едни от тях внасят уединение, действат в хармония и спокойствие над дома, за други се смята, че отнемат част от жизнената енергия и сили.

Какви цветя не трябва да поставяте в дома. Ето и една част от тях като допълнение към растения, които привличат положителна енергия. Те също трябва да помислят за:

Орхидея – това красиво цвете не е най-добрият избор за вкъщи, защото според фън шуй орхидеята поглъща енергията на собственици, особено ако растението е в спалнята или стая за отдих. Хората в дома, където има орхидея може да чувстват постоянна умора, депресия, липса на енергия. Единственото място, където това цвете може да устои е коридора;

Кактус, като всички други трънливи растения, в интериора трябва да бъде поставен с грижи. От една страна, кактусът активира логическо мислене, от друга страна, може да доведе до разрушителна енергия, привличане на кавги и гети;

Монстера – това растение не може да стои за дълго време в една и съща стая. Но краткосрочно мислене може да подобри обстановката.

За поставяне на стайни растения с правилата на ФЪН ШУЙ:

За домашните цветя „работили“ за доброто, което трябва да ги подредите в съответствие с определени закони, които помагат за натрупването на положителна енергия.

Препоръките за поставяне са както следва:

Според фън шуй цветя в спалнята не трябва да стоят по време на съня. Смята се, че растението засилва Ян енергия и това може да доведе до раздор в двойки; Не използвайте изкуствени цветя в къщата. Фактът, че тези продукти са с мъртва енергия, има положителен ефект върху атмосферата в дома;

Сухи, изсъхнали цветя в дома на фън шуй не трябва да присъстват. Тези растения трябва да се почистват веднага. Цветя ще имат отрицателно въздействие върху отношенията между обитателите на къщата; Ако искате да привлечете енергията в дома, поставете цветята, разбира се, не суха, в различни ниши, рафтове и шкафове; Не слагайте саксии за цветя твърде близо до зоната за отдих, например, един стол, легло, диван и т.н. Такава договореност не е благоприятна за формирането на добра енергия. Съвети за подреждане на цветя, според правилата на Фън Шуй не са толкова сложни, но не ги приемайте като нещо непоклатимо. Понякога става и така, че да поставите саксията в съответствие със законите си е чисто интуитивно чувство, не на място. В този случай е необходимо да се пренаредят цветята. Важно е, че всичко е наред, не само за някои закони, но причинявайки приятни чувства. Така че се опитвайте да се намерите баланс, на добър час!

Ако сега ви се налага да търсите фирма за извозване на електроуреди научете от fori.eu;

Майстори за демонтаж на мебели MAYSTORI.COM;

Цени на ТОВАРНИПРЕВОЗИ.COM.

Scroll to Top