Защо да изберете сатен за тавани – разумна цена и надеждност

Днес голяма част от фирмите са готови да предложат широк спектър от тавани, изработени от PVC фолио. Такива се различава по структура и стойност. Най-доброто решение в съотношение цена и качество са опънати таваните със сатен. В същото време, те се характеризират с достоен вид, практични и се отличава с дълъг живот. Това в действителност, определя тяхната популярност. Научете повече и за почистване на мазета и тавани.

Сатен таваните следват процеса на инсталация. Те имат различни форми, като кръгове, овали, правоъгълници. Сатен плата се използва за производството на две нива окачени тавани, които са стилни и оригинални на външен вид.

Предимства сатенени опънат таван

Опънатите тавани от сатен имат интересни структури и са наречени така поради външното сходство с тъканта. Те са идеални за помещения от всякакъв тип, по-специално за кухня, хол, детска стая и спалня. PVC платната се характеризират с голям брой на необходимите качества, които правят този материал лесна за инсталиране в тези конструкции. Такива са устойчиви на влага и може да се използва в продължение на много години. Тези и други свойства, спомагат за предотвратяване на появата на мухъл и плесен, дори и в райони с висока влажност на въздуха или след произшествия с водоснабдителни системи.

Днес, PVC е много по-добър материал от гипсокартон и монтирането на окачен таван структури отнема минимум време и пари.

Surface сатен опънат таван структури има специален микро-релеф. По този начин, изглежда по различен начин, в зависимост от цвета – белите приличат на перфектно гладка повърхност, цвят – като плат. Трябва да се отбележи, че сатенът се характеризира със свойството да се създаде игра на светлина и отблясъци, докато работи осветлението. Това дава възможност да се постигне перлен ефект, създавайки в стаята очарователна и уютна атмосфера.

Light са естествени и осигуряват промяна на естествения цвят. Многобройни коментари показват, че мрежата от този вид на опънати тавани има перфектна форма и с нея може да се постигне ефектът на звездното небе. Това е идеално, ако се опитва декорът да пресъздава небе в таванската стая. Често този материал се комбинира в комплекс с гипсокартон, за да се създаде сложен дизайн. Но такъв образователен проект е приложим само за помещения с високи тавани. Ако преди да започнете с ремонт на тавана ви трябва почистване, то помислете за обстойно почистване с услуги на фирма.

Scroll to Top