Предимства и недостатъци на меки пласмасови калъфи за телефони

Меките пластмасови калъфи има в почти всеки магазин за аксесоари. Те станаха много популярни, заради тяхната достъпност, лека форма и бърз монтаж. Освен това меките кейсове за телефони за гъвкави и особено практични за ползване всеки ден. Научете повече за технологиите днес.

Ако сега искате нов кейс за вашето мобилно устройство, разгледайте калъфи за телефони хуауей.

Меката пластмаса в калъфи, обикновено е изработена от редовен полиуретан или термопластичен полиуретан (TPU). И двамата материала са силни и порести и ще свършат добра работа за защита на вашия телефон, ако го изпуснете. Меките пластмасови покрития са по-лесни за хващане, което е от голяма полза, ако сте склонни да пуснете телефона си от високо и неволно. Те са гъвкави и лесно се адаптират към устройството.

Меките пластмасови калъфи могат да бъдат доста атрактивни. Те могат да имат отлети модели, или те могат да бъдат отпечатани с голямо разнообразие от модели. По-голямата част от меката пластмаса е много достъпна.

Меките пластмасови калъфи за мобилен телефон могат да се откъснат или разкъсат, ако бъдат захванати на ключове за кола или други предмети. Някои хора смятат, че ги чувстват мазна или непривлекателни в ръцете си. Фактът, че са така практични и достъпни позволява честата им подмяна, така, че не ги пренебрегвайте като вариант.

Когато търсите в мек пластмасов кейс е важно да се отбележи, че силиконът и пластмасата са различни неща. Силиконовият калъф използва силиций, естествено срещащ се материал, намерен в пясъка и кварцов, вместо въглерод като основна съставка. Силикон и пластмаса често изглеждат и се чувстват по един и същ начин и в много отношения изпълняват едни и същи роли. Хората обаче, често се оплакват, че силиконовите калъфи привличат мъх и други отломки от джобовете им, затова пластмасовият кейс остава по-добрият вариант.

Scroll to Top