Заложете на уестърн стил за повече комфорт в лятото

Харесвате каубоите и техният стил на обличане. Защо да не вмъкнете тази мода и в личния си гардероб. Каубойският устърн стил включва избелели дънки, карирани ризи и много ресни. Това обаче съвсем не е всичко.

Може да имате по много от американския стил на обличане и да покорявате, но не Дивия Запад, а да навлезете с голяма крачка в модата. Ето как:

cowboy style fashion

Панталони – не е задължително плата да е деним. Нюансите може да са на класическия панталон от деним, но плата може да е по-лека материя. Кройките са свободни, а цветовете светли. Максимални изчистените модели са основата за този стил.

Риза – няма спор, че тя е един от градивните елементи на уестърн модата. Тази дреха може да се завързва над пъпа, на кръста, да се носи с навити ръкави. Хубавото при нея е, че няма правила, а правилото е Неангажиращо. За много топлите дни може да замените ризата с дълъг ръкав, с някой топ или риза без ръкави.

Рокли – те са небрежни, елегантни, ефирни, изискани. Каквито пожелаете. Всичко зависи от това, което искате да покажете с носенето им. Романтичната рокля АГЛАЯ топаз може да съдържа бродерия или дантела. Комбинирана с летни ботуши ще ви направи още по-секси. Цветовете може да са в неутрални нюанси. Заложете на индиго и черно.

Шапка – и без нея не може, а ресните тук са задължителен акцент. Каубойската шапка не само допълва дрехите на уестърн модата, но и предпазва от силното слънце. Тя е онова, което ще създаде завършеност и служи като артистичен аксесоар за цялостната визия. Ако искате още по-голяма автентичност, заложете и на някое и друго бижу.

Общото между всички тези дрехи е, че са бързи, лесни и максимално удобни. Те могат да се носят в ежедневието, на парти и за всякакви дейности, дори за свободното време, типични за каубойският стил.

Scroll to Top