Как да конвентирате посетителите в клиенти

Сигурността е важна част от доверието. За да спечелите такова у посетителите на вашия сайт бъдете прозрачни. С някои техники и професионална компетенция може да увеличите не само трафика, но и реалните продажби. Ето какво съветват специалистите по seo оптимизация на сайт:

Винаги показвайте информация около доставчици и разплащателни средства по онлайн магазин.

Бъдете прозрачни статисти. Изберете вашия онлайн магазин.

Честността и откритостта са от жизненоважно значение. Винаги е ясно за всички разходи и цени за доставка – никой не се интересува от шок в точката на покупка. Включва всички подробности около доставката. Често задавани въпроси са добър начин за предопределяне на въпросите на клиентите.

В същото време, трябва да се уверете, че е лесно да се сдобиете с всичките си данни за контакт. По време на процеса по закупуване, опитайте да намалите количеството на информацията, която искате от клиента. Потребителите не обичат да се налага да предоставят прекалено много подробности – просто трябва да стане ясно защо се иска информация.

Помислете за вашия целеви пазар. Вижте за изработка на сайтове. Ако е по-малък пазар, трябва да направите всичко, за да накарате хората да се чувстват сигурни.

В същото време, трябва да се проследи и анализира вашия сайт, както и тези на вашите конкуренти. Попитайте клиентите за обратна връзка, управлявани проучвания на потребителите, изграждане на база данни и се свържете с тях заедно със съответната информация, без излишен спам. Опитайте се да създадете процес в ход, който ви дава възможност да разберете това, което клиентите ви харесват.

Ако не можете сами винаги може да се обърнете към уебмастери.

Scroll to Top