Как да носите поли молив в комбинации с други дрехи за уикенда

Нека поговорим за полите тип молив и това, как могат да стоят по страхотни начини. Те могат да ви направят красива с ярки комбинация и идеи.

В днешните модни световни марки и дизайнери ни предлагат шик облекло в различни материи, текстури, щампи и цветове. Ето защо е много важно да се знае кои са най-добрите комбинирани идеи, каквато е ЕДНОЦВЕТНА РОКЛЯ ТИП БЮСТИЕ.

Може да заложите на тъмно синя пола с богат фин малък бледо розов колан. Завършете този вид чрез добавяне на бяла блуза и страхотно модерно сиво сако с преден цип.

Благодарение на прости линии и класически формата, може да имате видът, който продава и стил на полата ви позволява да експериментирате с фънки ризи и пуловери. Това добавя женственост и финес в облеклото.

Ако времето е по-хладно време, добавете любимите си обувки и чанта в още два цвята. Опитайте нещо светло, като версия на пола молив в най-различни цветове или отпечатъци. Опитайте дори с някои опасани стилове, които могат да се носят със засечена блуза. Коланът ще донесе фокус на талията.

Друга актуализация за дамско облекло може да ви насочи в яка с бледо оранжево жилетка, памучна риза с висока талия черно-бели райета.

Ако търсите повече шик над синята риза деним поставете светлосин пуловер с ¾-ти ръкави и засечете с тартан под коляното на молив полата.

Ако мислите, че на дадено събитие вечер ви трябва блейзър от черен брокат, то добре се съчетава с дантелена черна риза или бяла отдолу.

Ако държите на градския шик, то червена пола и леопардови обувки могат да завършат вашия силует.

Раирана пола с висока талия се съчетава с високи токчета и авиаторски слънчеви очила. Съществуват множество начини, да обновите и добавите повече стил и да го съчетавате според вашето вдъхновение. За това как да се носи класически стил може да започнете още сега.

Scroll to Top