Ламиниран паркет в кухнята

Достъпни ламинати устояващи на петна и драскотини, лесна за почистване.

Ако вашата кухня често се сблъсква с разливания, мазни петна, тропане на деца или домашни любимци, този траен трябва да има много устойчива повърхност. Това е единственото решение. Ламинатът имитира вида на твърда дървесина или керемида и се предлага с по-ниска цена. Повърхността е устойчива на петна и драскотини, а почистване е модулно.

За разлика от дърво, то няма характер и не може да се шлайфа. Но когато става въпрос за днешните висок клас опции, дори и на експертите може да им е трудно да направят разлика от висок клас ламинати и нещо истинско. Едно такова предложение е от масивен паркет Дъб Ризлинг.

Какво трябва да знаете за ламинираните плоскости и кухненски подови настилки

Всичко за него: ламинатът е изграден от четири слоя материал, слети заедно: меламинов слой устойчив на износване, с висока резолюция, плътно ядро в борда и меламин поддържащ слой.

Ламинатът е изключително издръжлив на вода и влага, срещу готвене, тежък трафик, както и лапи на домашни любимци.

Как да почистите: Избършете разливите незабавно. Прах, трохи, камъни от подметките на обувки, косми и козина, трохи почистете с вакуум редовно и от време на време избършете повърхността с влажна моп или кърпа. Дръжте паркета без мръсотия и пясък, тъй като те могат да надраскат повърхността с течение на времето. Гледайте за разделението между дъски и това дали има голям отвор, в който да привикват вода и други замърсявания.

Изолация: Ламинатът изисква подложка, за да служи като бариера срещу влага и да приглуши звука. Специално проектирани подложка прави ламината по-тих на звук, докато се ходи.

Съображения при избора масивен паркет

Цвят: Ламинат се предлага в различни цветове от свежо почти бяло до черно. С избора на земни неутрални ще внесете повече автентичен вид в помещението.

Текстура: произвеждат се различни и по-реалистични текстури. Имитация на дърво, керамика, мрамор, тухла в ламинат стават все по-популярни.

Форма: Ламинатът идва на ленти, талпи или плочки и може да се монтира в различни ориентации за един вид.

Покритие: Изберете от различни услуги и видове – матирана или гланцирана повърхност. Финалът обикновено не влияе на трайността.

Ламинатът е лесен за инсталиране, бърз и може дори без опция за майстор. Той е екологично чист. Много производители използват рециклирани материали. И това го прави лесен за поддръжка. Ламинираният под не се нуждае от шлайфане, лакиране ли циклене през годините.

Scroll to Top